HET FENIKSHOF MENU

  • Carpaccio van zwaardvis met salsa verde en appelkapper

    Swordfish carpaccio with salsa verde and apple caper

    1128 Pale Ale

    - of / or -

    Asperges op Vlaamse wijze
    Asparagus the Flemish way

    1128 Brut Bier

    ———————————-

    Filet van wijting met risotto van asperges, lente-ui en Arbequina olijfolie
    Fillet of whiting silver hake with asparagus risotto, spring onion and Arbequina olive oil

    1128 Brut Bier of Grimbergen Tripel

    - of / or -

    Gebraden piepkuiken met chili crème en frietjes
    Roast spring chicken with chilli cream and fries

    1128 Pale Ale of Quadrupel

    ———————————-

    Gevulde soesjes met chocoladesaus
    Stuffed puffs with chocolate sauce

    1128 Quadrupel

    - of / or -

    Citroentaartje met Merinque en pistache
    Lemon tartlet with Merinque and pistachio

    1128 Brut Rosé

3 - gangen aan € 47
3 courses at € 47


SUGGESTIES

    • Carpaccio van zwaardvis met salsa verde en appelkapper
      Swordfish carpaccio with salsa verde and apple caper
      1128 Pale Ale
      € 19

    • Asperges op Vlaamse wijze
      Asparagus the Flemish way

      1128 Brut Bier
      € 17

    • Filet van wijting met risotto van asperges, lente-ui en Arbequina olijfolie
      Fillet of whiting silver hake with asparagus risotto, spring onion and Arbequina olive oil
      1128 Brut bier of Tripel
      € 28

    • Gebraden piepkuiken met chili crème en frietjes
      Roast spring chicken with chilli cream and fries
      1128 Pale Ale of Quadrupel
      € 27

    • Gevulde soesjes met chocoladesaus
      Stuffed puffs with chocolate sauce
      1128 Quadrupel
      € 10

    • Citroentaartje met Merinque en pistache
      Lemon tartlet with Merinque and pistachio
      1128 Brut Rosé
      € 10

  • Wit: Dampt Frères, Bourgogne - Chardonnay 2019
    € 8,00 per glas - € 42 per fles

    Rood: Petraio, Nero d'Avola Terre - Sicilie
    € 6 per glas - € 29 per fles