MAANDMENU
-
Asperges op Vlaamse wijze OF met mousseline saus
Asparagus in Flemish style or with mousseline sauce
1128 Brut Bierof / or
Rundscarpaccio met parmezaan, rucola en pesto
Beef carpaccio with parmesan, rocket and pesto
1128 Extra of Pale Ale***
Linguine met zeevruchten
Linguine with seafood
1128 Brut Bierof / or
Rollade van kalkoen met gebakken bloemkool, gekonfijte aardappel
Rolled turkey with baked cauliflower, confit potato
1128 Pale Ale of Quadrupel
***
Chocolade brownie met ijs van pistache en crumble van witte chocolade
Chocolate brownie with pistachio ice cream and white chocolate crumble
1128 Brut Rosé of Quadrupelof / or
Panna Cotta met rode vruchten, coulis en meringue
Panna Cotta with red fruits, coulis and meringue
1128 Brut Rosé of Quadrupel
3 - gangen aan € 49
3 courses at € 49
SUGGESTIES
-
Asperges op Vlaamse wijze of met mousseline saus (extra zalm: + €5)
Asparagus in Flemish style or with mousseline sauce
1128 Brut Bier
€ 18Lauwe salade van scampi, zoete tomaatjes en crème van geitenkaas
Lukewarm salad of scampi, sweet tomatoes and cream of goat cheese
1128 Brut Bier of Extra
€ 18
-
Asperges Vlaams € 28 Asperges mousseline € 28
Asperges mousseline met zalm € 34
Zeebaars met spaghetti van courget, pizzaiolo en Rosti
Sea bass with spaghetti of courgette, pizzaiolo and Rosti
1128 Brut Bier
€ 29
Lamsnootje met rozemarijn, asperges, daslook en Hasselback aardappel
Lamb with rosemary, ratatouille, wild garlic and Hasselback potato
1128 Pale Ale of Quadrupel
€ 29
-
Cappuccino dessert: amandelbiscuit, cremeux, vanille-ijs en chocoladesaus
Cappuccino dessert: almond cookie, cremeux, vanilla ice cream and chocolate sauce
1128 Brut Rosé of Quadrupel
€ 10Panna Cotta met rode vruchten, coulis en meringue
anna Cotta with red fruits, coulis and meringue
1128 Brut Rosé of Quadrupel
€ 10
-
Wit: Dampt Frères, Bourgogne - Chardonnay 2019
€ 8 per glas - € 42 per flesRood: Petraio, Nero d'Avola Terre - Sicilie
€ 6 per glas - € 29 per fles