MAANDMENU
-
Wildepaté met 2 confituren en rozijnentoast
Game pâté with two jams and raisin toast
1128 Quadrupel of Extraof / or
Tartaar van coquilles met crème van erwtjes
Scallop tartare with pea cream
1128 Brut Bier***
Filet van kabeljauw met bulgur, erwtjes, prei en kruidenmousseline
Haddock fillet with bulgur wheat, peas, leeks and herb mousseline
1128 Brut Bierof / or
Hertensteak met vergeten groenten, wildsaus en frietjes van zoete aardappel
Venison steak with forgotten vegetables, game sauce and sweet potato chips
1128 Extra of Quadrupel
***
Mousse van verse platte kaas met coulis van rode vruchten en meringue
Fresh cream cheese mousse with red fruit coulis and meringue
1128 Brut Rosé of Quadrupelof / or
Huisgemaakte crumble van appel met ijs van speculoos
Homemade apple crumble with speculoos ice cream
1128 Brut Rosé of Quadrupel
3 - gangen aan € 49
3 courses at € 49
SUGGESTIES
-
Wildepaté met 2 confituren en rozijnentoast
Game pâté with two jams and raisin toast1128 Quadrupel of Extra
€ 18Tartaar van coquilles met crème van erwtjes
Scallop tartare with pea cream128 Brut Bier
€21
-
Filet van kabeljauw met bulgur, erwtjes, prei en kruidenmousseline
Cod fillet with bulgur wheat, peas, leeks and herb mousseline
1128 Brut Bier
€30Hertensteak met vergeten groenten, wildsaus en frietjes van zoete aardappel
Venison steak with forgotten vegetables, game sauce and sweet potato chips
128 Extra of Quadrupel
€29
-
Mousse van verse platte kaas met coulis van rode vruchten en meringue
Fresh cream cheese mousse with red fruit coulis and meringue
1128 Brut Rosé of Quadrupel
€ 10Huisgemaakte crumble van appel met ijs van speculoos
Homemade apple crumble with speculoos ice cream
1128 Brut Rosé of Quadrupel
€ 10
-
Wit: Dampt Frères, Bourgogne - Chardonnay 2019
€ 8 per glas - € 42 per flesRood: Petraio, Nero d'Avola Terre - Sicilie
€ 6 per glas - € 29 per fles