HET FENIKSHOF MENU
-
Carpaccio van zwaardvis met salsa verde en appelkapper
Swordfish carpaccio with salsa verde and apple caper
1128 Pale Ale
- of / or -
Asperges op Vlaamse wijze
Asparagus the Flemish way1128 Brut Bier
———————————-
Filet van wijting met risotto van asperges, lente-ui en Arbequina olijfolie
Fillet of whiting silver hake with asparagus risotto, spring onion and Arbequina olive oil1128 Brut Bier of Grimbergen Tripel
- of / or -
Gebraden piepkuiken met chili crème en frietjes
Roast spring chicken with chilli cream and fries1128 Pale Ale of Quadrupel
———————————-
Gevulde soesjes met chocoladesaus
Stuffed puffs with chocolate sauce1128 Quadrupel
- of / or -
Citroentaartje met Merinque en pistache
Lemon tartlet with Merinque and pistachio1128 Brut Rosé
3 - gangen aan € 47
3 courses at € 47
SUGGESTIES
-
Carpaccio van zwaardvis met salsa verde en appelkapper
Swordfish carpaccio with salsa verde and apple caper
1128 Pale Ale
€ 19Asperges op Vlaamse wijze
Asparagus the Flemish way1128 Brut Bier
€ 17
-
Filet van wijting met risotto van asperges, lente-ui en Arbequina olijfolie
Fillet of whiting silver hake with asparagus risotto, spring onion and Arbequina olive oil
1128 Brut bier of Tripel
€ 28Gebraden piepkuiken met chili crème en frietjes
Roast spring chicken with chilli cream and fries
1128 Pale Ale of Quadrupel
€ 27
-
Gevulde soesjes met chocoladesaus
Stuffed puffs with chocolate sauce
1128 Quadrupel
€ 10Citroentaartje met Merinque en pistache
Lemon tartlet with Merinque and pistachio
1128 Brut Rosé
€ 10
-
Wit: Dampt Frères, Bourgogne - Chardonnay 2019
€ 8,00 per glas - € 42 per flesRood: Petraio, Nero d'Avola Terre - Sicilie
€ 6 per glas - € 29 per fles